Тленните останки на кралица Елизабет II напуснаха замъка Балморал и отпътуваха

...
Тленните останки на кралица Елизабет II напуснаха замъка Балморал и отпътуваха
Коментари Харесай

Бехар: Светът ще се промени светкавично след смъртта на Елизабет II

Тленните остатъци на кралица Елизабет II напуснаха замъка Балморал и отпътуваха с конвой до Единбург. Очаква се министър председателят Лиз Тръс да придружи крал Чарлз III на обиколка из четирите елементи на Обединеното кралство за траурни церемонии за починалата кралица Елизабет II.

Целият свят ще се промени със светкавична скорост след гибелта на кралица Елизабет  II. Надявам се това, което крал Чарлз III ще предложи през идващите месеци, да бъде още по-модерно ръководство и гъвката конструкция на самата монархия. Той би трябвало да има и по-добри контакти с народа си. Това съобщи PR специалистът Максим Бехар.

Според журналиста и PR експерт Цветелина Узунова  " си отива една ера и идва нова ". 

Трябва да отчетем обстоятелството, че Чарлз III се е готвил да бъде крал през целия си живот. Той познава доста добре обичта на народа към своята майка и ще постави старания да продължи в същата посока ", разясни тя. Узунова е на мнение, че  " младежите в фамилията ще вкарат монархията в XXI век ".

" Време е да си вземем поука от всичко, което се случва на Острова. Можем да се поучим от британците във връзка с обединяването в сложен за нацията миг. Нашите политици могат да вземат образец от ръководството на Елизабет II за неизменност, честност и безрезервност ", счита PR експертът.

Максим Бехар си напомня, че най-важното, което принц Чарлз е направил за България, е, че по време на визитата си през март 2003 година той идва с група от 100 представители на английския бизнес и екипи на BBC.  " Той искаше да покаже, че България към този момент се намира в Европа ", подчерта Бехар.

" На България трябва да се помогне, с цел да се види още по-добре къде е на картата ", е заявил още Чарлз III в собствен диалог с Бехар преди години.

PR специалистът е уверен съм, че кралят ще си спомня визитите си у нас и ще има положително отношение към България.

" Има късмет крал Чарлз III да ни посети още веднъж, уповавам се президентът и Царят да спомагат за това. Досега английски монарх публично не е посещавал България ", изрази упованията си Бехар.

Узунова уточни, че една от значимите функции на Чарлз III ще бъде запазването на целостта на Общността на нациите.

" Много пъти съм гледал Чарлз III в очите, гарантирам, че това е един добър човек, който е бил в България и е имал положително усеща към страната ни. Кралуването му ще бъде едно доста положително обръщение за всички нас. В цялата международна история той ще е най-образованият монарх ", заключи Бехар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР